srijeda, lipnja 26, 2013

Neuobicajena - Uobicajenost

Nakon 3 godine da nesto i napisem sretno na ovaj blog ... na kojem se samo svadjam i kukam ... pa sta da kazem osim da vise nisam ni pjesnicki nadaren ... kako se samo to moglo izgubiti ? o ne samo to ! No ko po obicaju pisat cemo o trenutnoj sadasnjici ... koja glasi : " gdje , ko i sta sam ? "
Tu dolazimo do jedne opcenite cinjenice koja glasi vec 2 i pol godine sam  u braku ne tako bajnom i sjajnom ko iz bajke ... al gdje toga jos ima ? u pokusaju vracanja nekih starih poznanstava sam cak i uspio vratio sam kvazi najboljeg prijatelja koji me iskoristio , u finskoj sam se pomirio sa jednim od prijatelja kojemu je ocito bio moto dok te imam dobar si kad te netrebam govno si :) ... i naravno Tebe koja si me zaboravila ... no nepristojno i neeticki bi bilo od mene da smo prijatelji i da upirem po tome ali vrlo je jednostavna situacija davno si ti ´mene izbrisala , mislim i ja sam tebe ali ne iz pamcenja ... no niti to nije vazno jerbo trenutacno sta bi covjek rekao kada bi se nekom svijet izvrnuo za 293824 stupnjeva po sredisnjoj osi ? Pitanje je sada !? no po ko obicaju to cemo saznati iz neke druge price koja nije danasnja tematika ... mozda sutrasnja ali sigurno ne danasnja :)

sto je danasnja tematika moj zivot ili Tvoj !? da da moj zivot ko po starom narcisoizam na prvom mjestu ... znas da sam poceo pisati arheoloski rad koji se temelji na pravim pronalascima ... neznas jer te nista nije zanimalo od moje cijele Grcke ... vazno da si si ti sretna ;) no to je pohvalno ;) ... da ali to je istina arheolosko iskopavanje dovelo me je do 6 pronalazaka ... danas ce biti DD za jedan od pronalazaka , naravno prvi korak je to sto ga nosim na procijenu starosti ... da kad kazem da sam poceo pisati rad ... tu bi mi treebao jedan od mojih starih prijatelja zvanog Zeljac decko je ili ce zavrsiti arheologiju ... da ali ko po obicaju te cijele stare ekipe nema ... WTF ... da li je moguce da smo se tako jako rasipali po cijelom svijetu da se vise jedni drugima ni ne javljamo ... da ipak idem na Face-b tamo cu vidijet da li mi je u prijateljima ... ako je na dobrom sam putu ako ne ... cujemo se sutra ...

0 Comments:

Objavi komentar

<< Home